.

dissabte, 17 d’agost del 2013

Ser o no ser, that is the question

11 setembre 2012

El conseller de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs, en un article a VilaWeb, anuncia per aquest any una posició semblant a la manifestació de l'any passat.

Doncs no em sembla bé senyor Homs, la situació política de la Diada de l'any passat vers la d'enguany, és 100% distant. Puc entendre que l'any passat, davant una manifestació on es reivindicava "Catalunya nou estat d'Europa", el govern no s'havia posicionat en relació al tema que ens ocupa, i a més tenint en compte que no es sabia quina repercussió tindria, fins i tot ho considero una posició prudent d'un govern de tots els catalans, la mesura que es va adoptar.

Però enguany el govern ja ha pres partit per la independència ho va fer en la campanya electoral del 25-N (tot i que els hi costi pronunciar la parauleta), així doncs un govern escollit per una majoria sobiranista, ha d'estar al costat dels seus votants, i no només perquè siguin els seus, ans perquè en són majoria, i en democràcia és això el que compte, la voluntat de la majoria.

Per tot això senyor Homs, a l'endemà de la Diada, amb la megafoto de tots els assistents a la Via Catalana, serem molts els que pasarem llista, i crec que seria molt lamentable i un símbol de molt poca sinceritat amb el poble, que els nostres representants electes, els que ens van prometre dur-nos a l'estat propi, no sortissin a la foto.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada